Ulica kneza Branimira 28, 10000 Zagreb

KONTAKT

Zatražite besplatne konzultacije

Zašto su potrebne konzultacije?

Besplatne konzultacije su ključne! Zašto? Zato jer je svatko od vas jedinstven, imate različite potrebe, želje i, na koncu, očekivanja. Raznolikost tretmana i metoda koje nudimo u našoj poliklinici zahtijeva personalizirani pristup, stoga nam se s povjerenjem javite.

Što dobivate?

Individualni pristup

Svaka osoba dolazi s različitim estetskim ciljevima i zdravstvenim potrebama. Besplatne konzultacije omogućuju našim liječnicima i stručnjacima da, kroz razgovor s vama, detaljno otkriju koje ciljeve imate. Na osnovu dobivenih informacija sugerirat ćemo vam najbolje rješenje koje imamo. Osim toga, upoznat ćete naše stručnjake i steći povjerenje u njih, što je važno za sami proces i vaš kasniji oporavak.

Edukacija o tretmanima

Naši će vam liječnici i stručnjaci tijekom besplatnih konzultacija detaljno objasniti svaki postupak ili tretman, njegove prednosti, rizike i moguće rezultate. To će vam pomoći da donesete konkretnu odluku.

Procjena zdravstvenog stanja

Kirurški zahvati, čak i estetski, zahtijevaju procjenu zdravstvenog stanja pacijenta. Besplatne konzultacije nam omogućuju da procijenimo rizike i preporučimo najbolje moguće opcije za vas.

Uzimajući u obzir širok raspon usluga iz područja estetike i kirurgije koje nudi Poliklinika Alabdulla, besplatne konzultacije su važne. Omogućit će vam personalizirani pristup, procijenit ćemo zdravstveno stanje, informirati vas o tretmanima koje možete birati, s vama steći odnos i polako graditi povjerenje, razmotriti koje alternative imamo.  

Zakažite besplatne konzultacije i vidimo se u našoj poliklinici.